WORK-DAYS:

Hvad nu hvis din hjemmeside gav dig mere frihed?

Forestil dig at du har overlegent meget styr på din hjemmeside. Så meget at du kun er inde og små-justere hver måned – eller hver anden? Og at den med så lidt arbejde også sælger for dig ..for uanset hvor klichéagtige det må lyde, så kan det faktisk lade sig gøre.

 

Men det kræver en anden tilgang til din hjemmeside end du måske er vant til. En kreativ tankeproces på et helt andet niveau og en teknisk forståelse, så du ikke tænker ud af boksen –  men forstår hvad du kan gøre med boksen.

 

Og dét er jeg – Hjemmeside Maria – temmelig god til! Og rygterne på vandrørene gennem de sidste 6-7 år siger, at jeg også kan lære dig det. #ananasiegenjuice

En helt er aldrig alene..

“Standarden” inden for solo-selvstændige er, som du nok ved, at vi skal kunne alting selv. Rende rundt med de der 117 kasketter og konstant undre os over, hvorfor vi arbejder 70 timer om ugen og stadig ikke tjener topløn.

 

Derfor er jeg selvfølgelig heller ikke ene ekspert i at hjælpe dig med din hjemmeside. Jeg har allieret mig med en Canca guru, SEO zen master og ord-magiker, så vi kan komme hele vejen rundt om din hjemmeside (eller webshop) hvert halve år.

 

For dét er opskriften på en højt koncentreret gødning til din hjemmeside.

Men hvad er en work-dag?

Hold dig selv i ørene med et abonnement

Kort fortalt. Betal for 3 work-days, fordel betalingen over 6 måneder. (Og få 1500,- + moms i rabat)

  1. Du køber i dag
  2. Du tilmelder dig løbende de (3)work-days, der passer ind i din kalender
  3. Vi trækker automatisk din betaling én gang pr måned i 6 måneder
  4. Du får max styr på din hjemmeside!

Eller..

Du tilmelder dig fra gang til gang

Helt simpelt. Se alle planlagte dage nedenfor og tilmeld dig dem, som er relevante for dig. Uden rabat. Uden forpligtelser.

alle work-days:

Folk har nået:

dobbelttjek om work-days duer til dig?

Send dine udfordringer og spørgsmål til Hjemmeside-Maria på maria@boldbird.dk eller @boldbird_websites