JYSK DISPLAY

Logo design

Jysk Display er Nordeuropas største leverandør af messestande, med hele produktionen in-house. De designer, producerer og bygger verdensklasse messestande i hele verden.

BOLD BIRD grafisk nørd | Grafisk design & hjemmesider - reference

EN VENLIG UDTALELSE

”At arbejde sammen med BOLD BIRD har været en yderst professionel og super god oplevelse. Vi oplevede stor indlevelse i vores ønsker og behov og fik dybdegående og kompetent sparring under hele forløbet.

Vi har vægtet den store fleksibilitet, imødekommenhed - og ikke mindst den positive tilgang til alt, hvad vi har måtte have haft af småjusteringer og ændringer undervejs, som en stor force for BOLD BIRD.

Vi vil til hver tid anbefale BOLD BIRD,  såfremt du står og skal have lavet en hjemmeside helt fra bunden, have et kritisk blik på din eksisterende, have flyttet platform eller noget helt andet.”

Monica Gade Hartmann // JYSK DISPLAY
Marketing & Communication Manager

BOLD BIRD grafisk nørd | Grafisk design & hjemmesider - reference
BOLD BIRD grafisk nørd | Grafisk design & hjemmesider - reference

Jysk Display ønskede at flytte deres hjemmeside til en platform, som gjorde det muligt for deres egne medarbejdere at lave ændringer og rettelser. Løsningen blev at opbygge hjemmesiden i WordPress.

I samme omgang tilføjede vi små funktioner og opgraderinger – bl.a. en blog til nyheder.

Hjemmesiden blev programmeret ud fra nøgleordene ’nemt og overskueligt’, hvorfor fokus hele vejen gennem processen har været at lave alle funktioner brugervenlige.

Projektet blev afsluttet med et kursus i den nye hjemmeside, samt en individuel udviklet brugerguide - begge dele udarbejdet af Bold Bird.