DIGITAL OPSKRIFTSBOG

Den dovnes opskriftsbog til (röv)godt indhold på hjemmesiden

Lær hvordan du nemt laver indhold, der taler til dine besøgendes dankort. Denne digitale opskriftsbog er HELT simpel. Den giver dig konkrette værktøjer til at skrive overskrifter, vælge billeder og formulerer knapper, så man bliver interesseret i dit produkt/ydelse!

Det er ren “udfyld felterne og indsæt på din hjemmeside”. Ingen store armbevægelser og tanker – kun konkret og nemt-at-bruge viden. Krydret med eksempler der sætter din tankeproces i gang ✨

Har du heller aldrig lært, hvad du skal fylde på din hjemmeside?

Nu gætter jeg bare, men ved du egentlig hvad du laver…

Læs dette med det største glimt i øjet! Men er der nogensinde nogen, der har lært dig, hvad du skal skrive på din hjemmeside for at skabe salg. Hvilke billeder du skal bruge. Hvordan du laver knapper, som lokker dine besøgende til at klikke på dem.

Sidder du og trækker lidt på skulderene?

Få fingrene i en helt simpel digital opskriftsbog med konkrette “fyld ud” felter.

Jeg kender dig. Jeg ved, at du har skimtet en hel del e-bøger gennem din tid som selvstændig. Men om du får dem brugt.. det er noget andet 😉 Derfor er denne digitale opskriftsbog (e-bog) lavet, så du kan skrive direkte i den.

Ingen print. Ingen blæk-mangel. Ingen papirspild.

Bare dig, din computer og (din) opskriftsbog. For ja. Værktøjerne i denne opskriftsbog kan du bruge hver eneste gang, at du laver en salgsside på din hjemmeside.

Slut med at tvivle. Åbn opskriftsbogen, fyld ud og indsæt på din hjemmeside.

Forestil dig at du har et nyt produkt / ydelse på hylden. Du skal have lavet salgssiden.. arhh ikk’? Det er lidt langhåret. Tager alt for lang tid. Du gennemlæser den 117 gange og krydser fingre for, at den “sælger”.

(Efter du har købt den digitale opskriftsbog:)

  • Du åbner opskriftsbogen
  • Udfylder felterne ved de forskellige værktøjer
  • Kopiere det over på din nye salgsside
  • Udfylder resten af teksterne (som nu er nemt som en leg)

OG ikke nok med at det nu er dejlig nemt. Du er har også top-tunet indholdet til at sælge 🔥

“Det kan faktisk ende med, at du synes, at det er sjovt at arbejde med din hjemmeside”

// Web-nørden Maria

Du vil med denne digitale opskriftsbog kunne..

  • Lave indhold til dine salgssider, som er top-tunet til at sælge
  • Skrive overskrifter der gør det tydeligt, HVAD du sælger
  • Udvælge billeder der understøtter dit produkt / ydelse (også selvom du ikke har fysiske produkter at tage billeder af!)
  • Lave knapper man har lyst til at klikke på
  • Føle dig som en bad-ass-power-boss hver gang du laver en salgsside på din hjemmeside 😎

Bogen er ikke skrevet af en “nobody”.. Hvis jeg må være så fræk.

Siden 2015 har jeg undervist, formidlet og hjulpet travle iværksættere, der skal bedst, sjovest og hurtigst muligt i “mål” med deres hjemmesider.

Jeg hedder Maria. En stolt nørd – geek om man vil. ELSKER cyberspace og er evigt nysgerrig på menneskers adfærd. Derfor arbejder jeg ikke kun med det tekniske aspekt af websites, men specielt også det man bredt sagt kalder for – købsadfærd.

Med en certificering indenfor Emotionelle Kundetyper® (og uddannelser inden for grafisk design) har jeg viden og hands-on erfaring med at overføre viden om målgrupper til praktiske, visuelt lækre websites der sælger.

Derudover er jeg doven. Altså på den der positive måde, der gør, at jeg altid finder den BEDSTE og nemmeste vej i mål. Hvilket denne opskriftsbog fx. er et resultat af.. For hvorfor gøre ting besværlige, når de ikke behøver at være det? 🤷‍♀️

 

IMG_20210925_161702_042 (1) (1)

Prisen tænker du nu?

For en digital opskriftsbog du kan bruge hver eneste gang, du laver en salgsside på din hjemmeside?

 

Kr. 167,- bobs + moms.

Spørgsmål du (måske) sidder og overvejer?

Hvor længe har jeg adgang?

For altid. Opskriftsbogen kan du downloade lige så tosset-mange-gange, som du har lyst til ved at logge ind på din konto (som automatisk oprettes ved køb) her på siden.

Kan jeg betale med mobilepay?

Personligt kan jeg aldrig finde mit dankort, så SELVFØLGELIG har du mulighed for at betale med mobilepay!

Skal jeg bruge WordPress?

Overhovedet ikke. Uanset om du er giga fan af WordPress, Squarespace, Wix eller andet, så kan du bruge denne digitale opskriftsbog. Du skal i praksis bare kopiere hvad du skriver i opskriftsbogen over på din hjemmeside.

Hvad hvis jeg ikke har fysiske produkter eller webshop?

Så kan du især have fordel af denne opskriftsbog. For værktøjerne i denne bog er OGSÅ lavet (hvis ikke primært lavet) til dig, der skal skrive lange salgssider til ydelser, online kurser, foredrag, koncepter ect.

LIGE NU?

Skal du bare klikke “køb”

 

Opskriftsbogen kan du downloade med det samme købet er gået i gennem, og så vil jeg stærkt anbefale dig at brygge en kop latte, sætte dig godt til rette og skimte bogen i gennem – inden du går i gang med at smøge ærmerne op.

Lad mig opsummere:

Dette er en digital opskriftsbog (også kaldet en e-bog). Den giver dig helt konkrette værktøjer, der hjælper dig med at skrive overskrifter, knapper og vælge billeder, der er top-tunet til at sælge dine produkter/ydelser.

Jeg tør næsten godt sige, at det aldrig har været lettere at lave en salgsside!

Hele e-bogen og fri download (hver eneste gang du glemmer, hvor på computeren at du har gemt den) for kun DK 167,- + moms.