HARDCORE NØRDERI
når det er bedst!

 
Er det på tide? Lever hjemmesiden ikke op til Google's, verdens - eller dine krav mere? Så er du kommet til det rigtige sted. Redesign af hjemmesider er et af mine specialer!

Så mangler din hjemmeside lidt magi, ekstra kærlighed og et overdådigt fedt design og brugervenlighed, er drømmene ikke langt fra virkeligheden.

Har du brug for en hjemmeside der kan noget ekstra, hvor der er tænkt over detaljerne og hvor du selv kan overtage styringen efter release? Så HEJ med dig!

En gennemført hjemmeside får din kundetype til at forelske sig i dig og dit produkt. Den samler dit brand til en helhed - fra første Facebook annonce til mødet med dig eller modtagelse af din pakke. Det hele hænger sammen, og bindeledet (din hjemmeside) er yderst vigtig for en god oplevelse - og et køb hos dig.

En god hjemmeside er derfor skræddersyet til din kundetype - og dermed din virksomhed.

Vil du skille dig ud - på
DEN FEDE MÅDE?

...Vi vil til hver tid anbefale BOLD BIRD, såfremt du står og skal have lavet en hjemmeside helt fra bunden, have et kritisk blik på din eksisterende, have flyttet platform eller noget helt andet.

 

Jysk Display // Messestande i verdensklasse
Monica Gade Hartmann

Jeg samler på de SEJE KUNDER

Er du interesseret i en
hjemmeside der sparker röv?

...Og som er så brugervenlig, at din mest it-skræmte medarbejder vil elske at holde siden opdateret?

Helt praktisk og teknisk bliver din hjemmeside bygget op i WordPress. Det gør den med fokus på funktionalitet – både for dig ift. vedligehold og set mere langsigtet hvis du skulle få behov for udvidelse og nye funktioner.

At designe og bygge en hjemmeside er en proces der i høj grad involverer dig. Det er din virksomhed der skal markedsføres, men endnu vigtigere, så er det dig der fremadrettet skal kunne finde tid og lyst til at holde hjemmesiden opdateret. Det kræver en brugervenlig hjemmeside, der let og hurtigt lader dig oprette et blogindlæg, skifte et billede, tilføje en side eller hvad du har brug for – og det er BOLD BIRD ekspert i!

Er du mit næste
ILD-I-ØJNENE PROJEKT?

 

Jeg giver kaffen, hvis du har lyst til at fortælle mere om din idé.

- Lad os mødes, så vi med store armbevægelser og grimme skitser kan fordybe os i projektet.