HEY. Hvem der?

Jeg hedder Maria. En stolt nørd – geek om man vil. ELSKER cyberspace og er evigt nysgerrig på menneskers adfærd.

Min helt egen røv-i-buks opremsning:⁠
10’ish års erfaring (den slags erfaring hvor man bliver betalt for at udføre et styk arbejde, ikke den gratis “jeg samler ind til min portfolio” slags) med at udvikle visuelle identiteter, designe tryksager, hjemmesider, webshops, udvikle markedsføringsstrategier og mere i den dur.

Ejer af 2 virksomheder. Opstart af 5 brands hvoraf de 3 stadig har fået lov til at leve. 2 uddannelser, 1 certificering + en (pokkers) masse kurser. Underviser hos kursuscenter og danske erhvervsakademi’er. Mindst 1 million hvad-virker-bedst-tests i rygsækken. MANGE dumme idéer, jeg-prøver-lige og dét-her-må-virke klogere.

Når jeg får en idé
..så prøver jeg den af. Med tiden er jeg dog blevet en hel del bedre til at spotte de gode idéer inden de afprøves – ligesom jeg kan gennemskue behovet for idéen, eller hvad der skal til for at idéen kan blive succesfuld. Et par gange om året finder jeg en challenge. Noget nyt jeg godt kunne tænke mig at lære. En form for videreuddannelse. Nogle gange giver det mig endnu større kompetencer, andre gange gør det nye hjemmeside-ejere glade.

Alle mine virksomheder er blevet skabt ud fra: Hvordan kan jeg bedst hjælpe flest iværksætter-sjæle med at få skabt en virksomhed der “virker godt”, med et website der passer til dem og til priser vi alle kan leve af.

Tak for din tid.
// Maria