HVORFOR skal du selv lave dit første website?

Vi lever i en tid, hvor du selv kan lave dit website. Uden problemer. Selvfølgelig kan du gøre det for den åbenlyse økonomiske grund – at få råd til mere eller spare penge.

Men set med dé briller, der har hjulpet over 100 iværksættere i deres spæde start, er der tre grunde, der vægter meget højere.

Uddannelse, maskinrum og fremtid.

 

UDDANNELSE:
Der findes rigtig mange fancy-fine fagord i denne branche. Lær hvad der er ægte, og hvad der er bullshit, så du kan stoppe med at stole blindt på dem. Og vigtigere, selv kunne vurdere hvad der er brugbart i din virksomhed.

MASKINRUMMET:
Tag et kig i maskinrummet og forstå hvad der får ”hjulene til at køre rundt” på et website. Det vil give dig en konkret forståelse for de mange udviklings- og optimeringsmuligheder der er på et website – og endnu flere hvis du har en webshop. Hvad nu hvis det var muligt at forbedre brugernes købsadfærd og vækste omsætningen??

FREMTIDEN:
Du kan i fremtiden kun være kritisk overfor de eksterne, som du hyrer til at overtage arbejdsopgaven i fremtiden, hvis du selv har haft ”fingrene i jorden”. Set fra den anden side af bordet, hvor jeg som professionel webdesigner sidder, er det SÅ fedt og åbner op for mange flere muligheder, når en virksomhedsejer har en grundviden vi kan tage udgangspunkt i.

HVILKEN SLAGS HJÆLP HAR DU BRUG FOR?