LIVETS VEJ Skøn som den er!

Om BOLD BIRD grafisk nørd
BOLD BIRD grafisk nørd | Grafisk design & hjemmesider
BOLD BIRD grafisk nørd | Grafisk design & hjemmesider

Jeg er en grafisk nørd. Mit navn er Maria, og jeg elsker at fordybe mig i værdier, personlighedstyper, hardcore kode og design. Jeg kan godt lide virksomheder, der tør at være modige og som står ved, at deres idé kan ændre mindst ét menneskes liv til det bedre. Uanset om vi snakker helbred, teknologi eller livsglæde.

Bold Bird har base i Ry sammen med en masse andre kreative hoveder og iværksættere. Der er liv, glæde på hinandens vegne og sparring om alt mellem himmel og jord. En dagligdag jeg sætter stor pris på.

Som person har jeg fart på, jeg har altid vist hvilken retning der var den rigtige for mig – det har kun været et spørgsmål om, at suge mest mulig viden til mig på min vej.

Jeg uddannede mig først til skiltetekniker. Et fag der kræver stor viden og forståelse for medier, materialer og monteringsmuligheder. Heldig som en kartoffel fik jeg tilbudt landets bedste læreplads, som havde et ønske om at gøre mig til den bedste. Det var for mig én stor legeplads af ny læring, og i løbet af min læretid vandt jeg både Danmarksmesterskabet for lærlinge, Dansk Industri’s pris ”Årets Lærling Skive/Viborg” og afsluttede uddannelsen med en bronzemedalje.

Herefter har jeg taget diverse kurser, uddannet mig til Multimediedesigner på Aarhus Erhvervsakademi og generelt bare suget til mig fra dygtige fagfolk.

Bold Bird startede jeg d. 1. januar 2015. Det var første skridt på vejen mod livet som selvstændig, og en hverdag der aldrig er ens, men altid er kreativ. De første par år fungerede virksomheden som mit studiejob, men d. 1. juni 2017 blev det alvor – ikke mere skole, nu var det nu. Og jeg har nydt det lige siden!

Vil du være en del af min rejse, så vil jeg med glæde være en del af din. Råb højt hvis du har lyst til en kop kaffe – jeg gir’!