EN OVERSKRIFT
på mit liv som selvstændig.

Det hele startede - ja jeg aner faktisk ikke hvornår. Interessen for mennesker og hvordan vi reagerer på omgivelser, hinanden og design har bare altid været der. Jeg har altid været tiltrukket af skæve tanker, at gøre ting anderledes og generelt altid at udfordre for - måske - at gøre bedre.

Jeg har altid troet, at jeg havde en plan for mit liv. I bund og grund har det nok mere været energien og lysten til hele tiden at lære og blive bedre, som har formet mit liv. Det betyder også, at jeg ikke har nogen stop-klods. Alt kan lade sig gøre, og hvis jeg ikke ved hvordan, så lærer jeg det bare. Det er jo ikke svært.

Af disse grunde kan jeg blandt andet trække store mængder viden og erfaring fra min tid som Skiltetekniker. En tid hvor jeg under uddannelsen vandt Danmarksmesterskabet for skilteteknikerlærlinge, fik tildelt Dansk Industris "Årets lærling i Skive/Viborg" og sluttede med en bronzemedalje til svendeprøven.
I stedet for et sabatår sprang jeg ud som selvstændig. De første par år som freelance grafiker, i mens jeg fik papir på min viden om hjemmesider og online markedsføring som Multimediedesigner.

Herefter har jeg brugt min tid på at uddanne andre godtfolk i Adobe's programmer, undervise spirende talenter i grafisk design, hjælpe hårdtarbejdende iværksættere med deres markedsføring og selv fortsætte dannelsesrejsen - senest med en certificering i Emotionelle Kundetyper®.