VENLIGE UDTALELSER
fra gode matches.

At arbejde sammen med BOLD BIRD har været en yderst professionel og super god oplevelse. Vi oplevede stor indlevelse i vores ønsker og behov og fik dybdegående og kompetent sparring under hele forløbet.

Vi har vægtet den store fleksibilitet, imødekommenhed - og ikke mindst den positive tilgang til alt, hvad vi har måtte have haft af småjusteringer og ændringer undervejs, som en stor force for BOLD BIRD.

Vi vil til hver tid anbefale BOLD BIRD, såfremt du står og skal have lavet en hjemmeside helt fra bunden, have et kritisk blik på din eksisterende, have flyttet platform eller noget helt andet.

Jysk Display
Monica Gade Hartmann
Marketing & Communication Manager

Addstyle.dk | "Det havde ikke kunne lade sig gøre, hvis vi ikke havde haft Maria med på sidelinjen..!"

Maria har de helt rigtige evner – både faglige og personlige – til at designe et professionelt logo, der er spot on! Som iværksætter har jeg en idé om, hvilke elementer min logo kan indeholde, men selve sammensætningen af elementerne kan enten fremhæve eller forvirre. Efter bare et glimt på de første par skitser, som jeg tegnede, ser Maria de stærke og svage sider og sorterer straks al støj fra. Efterfølgende – via en samskabende proces – og ved at lytte til mine visioner og præferencer, designede Maria et enkelt og overskueligt logo med fokus på navnet og en font der har kant og fart – ligesom sporten logoet repræsenterer.

Miitu Sports
Diane Filip
Stifter

Maria fra Bold Bird har hjulpet mig med at lave min nye hjemmeside og jeg giver hende mine bedste anbefalinger. Maria er hurtig til at forstå hvad man gerne vil og omdanne løse tanker og ideer til et helstøbt layout. Jeg kan bedst lide selv at fylde indhold på min side og det har været let at finde snitfladen mellem hvad jeg havde brug for at hun lavede og hvad jeg selv kunne. Det betyder at jeg har fået rigtig meget hjemmeside for pengene. For en solo selvstændig som mig (der tidligere har været forvendt med en IT afdeling) er det guld værd at have en hotline til Maria.

Power Flower Studio
Pia Hoeyer
Ejer

Maria er super professionel i sit arbejde, er dygtig til hurtigt at sætte sig ind i det aktuelle behov og kan medtænke løsninger. Og så er hun meget effektiv, hvilket er et stort plus, når der skal udarbejdes grafisk materiale med korte deadlines.

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark
Casper Bo Danø
Sekretariatsleder

Da jeg skulle have lavet nyt logo til min blog havde jeg svært ved sætte ord på hvad jeg gerne ville have. Maria formåede dog ud fra ganske få ord at fange, hvad jeg ledte efter. Da jeg så resultatet vidste jeg bare det var helt sådan det skulle se ud.

SugarFreeLiving
Sabine Bendix Pape
Blogger