Er du dine kunders YNDLINGS?

Grafisk design er mange ting. I praksis kan det være alt fra en mailsignatur til opsætningen af en bog. Processen omkring grafisk design er fascinerende! Det handler om at finde et udtryk, der matcher din virksomheds værdier. Samtidig med at det taler til din målgruppe, vækker deres interesse, følelser og værdier. Først herefter kan vi skabe en identitet, der med en klar rød tråd kan udfoldes på alle medier – online som offline.

Grafisk design er derfor ikke en hyldevare, det er en proces med research, dig og dine tanker, behov og idéer. Hvis ikke designet udtrykker og afspejler din virksomhed, samt taler til din målgruppe - hvad skal så få mig til at vælge dig over din konkurrent?

Maria har de helt rigtige evner – både faglige og personlige – til at designe et professionelt logo, der er spot on! Som iværksætter har jeg en idé om, hvilke elementer min logo kan indeholde, men selve sammensætningen af elementerne kan enten fremhæve eller forvirre. Efter bare et glimt på de første par skitser, som jeg tegnede, ser Maria de stærke og svage sider og sorterer straks al støj fra. Efterfølgende – via en samskabende proces – og ved at lytte til mine visioner og præferencer, designede Maria et enkelt og overskueligt logo med fokus på navnet og en font der har kant og fart – ligesom sporten logoet repræsenterer.

 

Miitu Sports
Diane Filip

Jeg samler på de SEJE KUNDER

Din go-to kreative
SPARRINGSPARTNER

Dit logo er dit varemærke - dit kendetegn. Det skal kunne genkendes på alt fra en nøglering til en bil i fart. Det skal afspejle din virksomhed og henvende sig til din målgruppe.Et logo er ikke ’bare’ et logo. Skabelsen af et logo er en proces, hvor vi i fællesskab finder frem til din virksomheds værdier og målgruppe. Derefter har jeg forskellige aspekter som størrelsesforhold, materiale muligheder og farver på tværs af online og offline medier med i tankerne, så du er sikret et logo der altid er genkendeligt.
Den magiske røde tråd i din virksomheds identitet opstår gennem grafik. Tilføj en god historie, en håndfuld værdier og personlighed, og oplev hvordan din målgruppe begynder bedre at kunne huske dig - og interessere sig for din virksomhed.Om du har brug for en brochure, skal have udarbejdet en skabelon til Power Point eller skabt hele jeres visuelle identitet, er jeg frisk på opgaven. Som din go-to kreative sparringspartner har jeg mange nye innovative, kreative og anderledes løsninger i ærmet.
Kvalitet ses. Bum.Hvis en tryksag har dybde i farven og et lækkert finish, så lægger vi mærke til kvaliteten - og dig. Jeg samarbejder derfor med et top professionelt trykkeri, der altid er friske på nye opgaver - og som ved, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Er du min næste
SEJE KUNDE?

 

Jeg giver kagen, min fulde opmærksomhed og kreative sparring.

- Lad os mødes, så vi med vilde idéer og grimme skitser kan fordybe os i projektet.