En webshop med forståelse for din UNIK'NESS

En webshop bygget så arbejdsgangen passer ind i din dagligdag + så din virksomheds kundetype får et skøn oplevelse i din shop, og let og elegant bliver ledt rundt og mod kassen. Dét er en skræddersyet løsning.

Jeg er nørd i webshops, så du kan være nørd i dit felt!

Hvad?

 

Design & programmering af en webshop der taler til din målgruppe, matcher din virksomheds behov og sælger jeres produkter - samlet i et forløb der sikrer dig det bedste resultat.

Hvordan?

 

Som du vil. Hos dig, over skype eller en blanding der i mellem. Dog minimum én gang hos dig, så jeg lærer din virksomhed at kende.

Pris?

 

Det kommer an på dine drømme. Skriv til mig, så sender jeg en oversigt der kan give dig et overblik over dine muligheder. - Og så kan du selvfølgelig afdrage over 6 måneder.

Fordele?

 

Skræddersyet til din målgruppe, dit produkt, dit behov og dit hverdag. Jeg sætter mig ind i din virksomhed og har som primært mål, at se din virksomhed få succes.

Tid?

 

Det er helt op til dig, hvor lang tid jeg skal være med på holdet. Dog tager det typisk minimum 2 måneder, før webshoppen er færdig og gennemtestet.

MEN FØRST, lad os lære hinanden at kende

Lad os starte med et møde - uden forpligtelser - for at se om vi er et match.

Fortæl mig om jeres virksomhed. Hvem er I? Hvad drømmer I om? Hvornår skal drømmen realiseres?

Forløbet:

En fælles ARBEJDSDAG

En dejlig uhøjtidelig dag i jeres daglige rammer. Vi brainstormer og snakker jeres drømme, idéer og behov i gennem.

I kommer med i min proces, og jeg kommer med i jeres arbejdsdag. På denne måde kan jeg bygge en hjemmeside, der matcher jeres arbejdsgang, taler til jeres målgruppe og sælger jeres produkt.

Bliv en del af
PROCESSEN

Jeg starter designprocessen ved at samle alle idéer og behov fra vores møde. Herefter bygger jeg en skabelon af jeres hjemmeside - en online mockup. Dette er ikke jeres endelige hjemmeside, men en test version hvor I kan klikke rundt og få en fornemmelse af jeres hjemmeside.

Evt. ændringer og idéer gennemgåes til I er helt tilfredse. Dette over Skype eller personligt - alt efter hvad I foretrækker.

Når design og opbygning af hjemmesiden er godkendt, starter jeg på programmering af hjemmesiden. I får jeres eget personlige login fra start, så I - selvfølgelig - kan følge med i udviklingen.
Ved opstarten af en webshop er der mange ting, der skal tages stilling til. Domæne, hosting, betalingsudbyder med mere er kun få ud af mange. Samtidig er mange af disse beslutninger afhængige af god forberedelse og planlægning, da det kan kræve lang tid at få diverse godkendelser i hus.Typisk er det også først, når vi nærmer os lanceringen at spørgsmål som fragt, Mobilepay, Adwords, sociale medier, annoncering... kommer. Kunne det ikke være fedt, hvis I havde én til at minde jer om det i god tid?

Undervejs i denne proces vil du blive undervist i brugen af jeres nye webshop. Undervisningsformen vil typisk være i videoformat, som selvfølgelig kan ses igen og igen.

Undervisningen vil blive modul opdelt efter behov, og bl.a. komme ind på drift, oprettelse af varer, hvordan en ordre sendes, hvordan tekst og billeder udskiftes på hjemmesiden og meget, meget mere. Selvfølgelig tilpasset jeres behov og ønsker.

HJÆÆÆLP! Hvordan, hvad med, og hvorfor...

24/7 hotline. Sidder du en tirsdag aften og har glemt hvordan du opretter dine varer?
- Jeg er her for dig.

Har du hjertebanken af skræk for, at hjemmesiden ikke virker når den lørdag nat bliver lanceret med et kæmpe åbningstilbud?
- Jeg sidder klar når shoppen lancerer, og tjekker at alt fungerer som det skal.

Aner du ingenting om SSL, mailopsætning, Nets, handelsbetingelser ...
- Bare rolig, jeg gør!

Vil du gerne eje ALT selv? Både din hjemmeside, domæne, hosting... fordi du inderst inde godt ved, at det er billigst og sikrest?
- Selvfølgelig vil du det! Det betyder dog ikke, at du ikke må bede om hjælp til at få det hele købt og bestilt.

Ønsker du dig en webshop hvor du ikke skal gå på kompromi med hverken design eller funktion?
- Det gør vi alle! Jeg personligt ser ingen grund til, hvorfor du ikke kan få det.

Kunne det være fedt, hvis den der laver jeres hjemmeside, rent faktisk går op i jeres virksomhed - og drøm?
- Min første prioritet er at se jeres virksomhed få succes. I er ikke 'bare' en af mange.

ADDSTYLE gjorde det - HØR DERES FORTÆLLING

Skal vi se om vi er
ET GODT MATCH?

 

Lad os mødes og tjekke om vi er et godt match. Hvis ikke, har jeg helt sikkert forbindelser til gode mennesker der kan hjælpe jer i stedet.

I har ingenting at miste!